Gemberkompressen

Keine Slider angegeben

Deze avond/ namiddag wordt  je aangeboden door Anny en Hilde Bakelants. Na een korte verwelkoming leidt Anny de sessie in met een gepaste meditatie met ademhalingsoefeningen , zodat iedereen rustig en goed geaard kan deelnemen. Nadat het hoofd is vrij gemaakt, warmen jullie met Hilde het lichaam even op met een aantal eenvoudige yogaoefeningen.

Ondertussen staat de gemberthee reeds te trekken in de ketel en kunnen jullie beginnen met het leggen van de gemberkompressen, we werken per twee; het is fijn als je met een vriend/vriendin komt, het is echter niet noodzakelijk.

Best draag je loszittende kledij, zodat je je buik en je onderrug goed kan vrijmaken voor de kompressen.

Je brengt zelf één grote badhanddoek mee om op te gaan liggen en één kleine handdoek mee om je mee af te dekken. Het is ook handig om binnen in huis dikke sokken aan te trekken.

Deze avond/ namiddag vindt plaats op donderdagavond 22 november en woensdagnamiddag 12 december. We starten om respectievelijk om 19:30 en om 14:00 uur. Het einde is voorzien rond 22:00 en rond 16:30 uur.

De sessies gaan door bij Vlindervleugels, shiatsupraktijk van Hilde Bakelants

Oude Zoerlebaan 103

2460 Westerlo

016 85 03 44

In samenwerking met "Leef un-iq"

Anny Bakelants nodigt je uit om vanuit haar eigen ervaring met bewustzijnswerk, familieopstellingen en intuïtief schilderen samen op pad te gaan. Je lichaam te voelen en de verbinding te maken met jezelf. Een uitdaging!? Laat je unieke zelf schitteren, wees wie je in essentie bent, alles is al aanwezig.